Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

CD Projekt RED ar putea reveni la seria The Witcher

/
/
/

CEO-ul CD Projekt RED, Adam Kiciński, a sugerat posibilitatea unei alte serii principale de jocuri plasate în aceași lume. Într-o conversație cu site-ul polonez cu tematică financiară Bankier.pl, Kiciński exclude titlul „The Witcher 4”, dar își exprimă interesul de a reveni la acest univers.

Primele trei jocuri au fost, prin definiție, o trilogie, așa că pur și simplu nu am putea numi următorul joc The Witcher 4. Aceasta nu înseamnă, bineînțeles, că vom abandona lumea creată de noi pe parcursul a mai bine de o decadă. The Witcher este una dintre cele două francize pe care se vor construi activitățile viitoare ale companiei. Astăzi, din păcate, nu pot dezvălui nimic mai mult.

Acest lucru confirmă ce a declarat în ianuarie co-fondatorul studioului, Marcin Iwiński:

Ne-am dedicat o mare parte din viața noastră lui The Witcher și înseamnă mult pentru noi, deci cu siguranță nu abandonăm acest univers.

Mai mult, anul trecut Kiciński a sugerat că o întoarcere la acest univers este posibilă, sub forma unei povești ce nu este strict legată de Geralt și isprăvile sale. Compania ar vrea să facă un astfel de joc pentru a bucura atât fanii, cât și investitorii.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar