PC&Consoles

CD Projekt ar vrea să revină la The Witcher cândva

Trilogia de jocuri The Witcher a fost responsabilă pentru transformarea unui mic studiou anonim din Polonia într-una dintre cele mai de succes companii din întreaga industrie de jocuri.

Chiar dacă în acest moment CD Projekt se concentrează pe dezvoltarea lui Cyberpunk 2077, o adaptare jocului Pen and Paper făcut de Mike Pondsmith, nu înseamnă că a The Witcher va fi dat pe veci uitării. Desigur, nu prea va încăpea loc pentru un al patrulea joc în care Geralt va fi iarăși personajul principal, găsind noi motive pentru a se răzbuna pe cineva sau ceva.

Adam Kicinski, CEO al companiei, a dezvăluit într-un interviu recent că o întoarcere la universul lui The Witcher este posibilă, sub forma unei povești ce nu este strict legată de Geralt și isprăvile sale. Compania ar vrea să facă un astfel de joc pentru a bucura atât fanii, cât și investitorii. Dacă vă întrebați când ar putea fi lansat un astfel de joc, judecând după modul în care funcționează CD Projekt RED, ar putea fi prin anul 2025.

Știu că pare a fi un an foarte îndepărtat, dar considerând că Cyberpunk va fi lansat între 2019 și 2020, un alt joc plasat în lumea lui Andrzej Sapkowski probabil va necesita câțiva ani buni pentru a putea fi terminat. Și asta doar dacă studioul va începe să lucreze la el de îndată după Cyberpunk 2077, și nu se va apuca de altceva. Caz în care, un Witcher Gaiden ar putea sosi abia în 2030.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button