Știri ITTECHTelefoane

Cât de rezistent este Razer Phone

Telefonul Razer este acum disponibil și aduce câteva surprize, precum un ecran de 120Hz și lipsa unui jack audio. Absența sa a fost explicată prin includerea unei baterii mai mari, dar tot nu este tocmai ceva care va fi pe placul tuturor. În special pentru că eliminarea sa nu aduce impermeabilitate la apă.

Totuși, telefonul pare să fie măcar o îmbunătățire la partea de rezistență față de predecesorul său, Nextbit Robin. Canalul de Youtube JerryRigEverything a efectuat un test detaliat de rezistență pentru Razer Phone, ajungând la concluzia că Razer chiar a depus efort pentru a îmbunătăți integritatea designului făcut de Nextbit.

Razer Phone are un ecran ce nu se zgârie cu ușurință și nu este afectat permanent de foc. Are o o carcasă de metal și plastic care se poate zgâria ușor, iar sticla de la camere poate fi și ea zgâriată. Dar dacă încercați să îndoiți telefonul, deși apar ceva rupturi dacă este supus la foarte mult stres, carcasa nu se va rupe, ecranul rămâne la locul lui și în general pare de parcă ar fi în stare să funcționeze mai departe fără prea multe probleme.

[Android Police]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button