Telefoane

CEO-ul Razer explică absența unui audio jack de pe Razer Phone

Din multe puncte de vedere, noul Razer Phone este un vis devenit realitate pentru mulți fani Android care își doresc hardware-ul la nivel absolut, cu o listă de specificații de invidiat, care ar putea lejer da o lecție titanilor din industrie. Un capitol însă la care telefonul a fost deficitar a fost absența conectorului audio de 3,5 mm. La urma urmei, acest telefon este destinat entuziaștilor, prin urmare v-ați fi așteptat să aibă și un astfel de conector.

Directorul general al Razer, Min-Liang Tan, a venit cu o explicație pe Facebook pentru a clarifica motivele pentru care noul telefon nu are o mufă pentru căști. Tan menționează că, datorită absenței acestui conector, ei au reușit să sporească capacitatea acumulatorului cu până la 500mAh și să îmbunătățească performanța termică.

El accentuează, de asemenea, faptul că fiecare Razer Phone este livrat împreună cu un adaptor audio, care are un DAC certificat THX pe 24 biți. Și, în cele din urmă, ne aduce la cunoștință că Razer tocmai ce a lansat două noi modele de căști, HammerHead și HammerHead BT, concepute special pentru acest model de telefon. HammerHead are un conector USB-C, iar HammerHead BT se conectează prin Bluetooth.

Sinceri să fim, această explicație a fost în cea mai mare parte inutilă, deoarece nu vine cu nicio explicație pe care oricare dintre voi să nu o fi putut deduce și singur. Ba mai mult decât atât, Razer nu este dator cu nicio explicație, fiind telefonul lor, și având dreptul la orice decizie în privința hardware-ului, iar clienții pot alege întotdeauna să vorbească cu portofelul. De asemenea, acest trend de a exclude bătrânul conector a început să prindă amploare de ceva vreme, la fel ca în cazul bateriilor detașabile, iar consumatorii vor trebui în cele din urmă să se obișnuiască cu ideea. Este greu să avansezi dacă insiști să rămâi ancorat în trecut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button