STIRI ITTECHTelefoane

Cât de rapid este iOS 12

Când Apple a dezvălui iOS 12, una din promisiunile făcute de companie a fost că posesorii de telefoane mai vechi vor simți un spor de viteză atunci când lansează aplicații. Acum că varianta beta a sistemului de operare a fost lansată, lumea a început să verifice exact cât de rapid este acum iPhone-ul lor.

Testul de mai jos, efectuat de CNET, relevă o îmbunătățire foarte ușor observabilă a vitezei de răspuns pe un iPhone 5S vechi de 5 ani de zile.

Printre aplicațiile care au beneficiat cel mai mult de noul update se numără tastatura, care se încarcă acum cu o secundă mai rapid ca pe iOS 11. Această îmbunătățire va fi foarte ușor de observat pentru utilizatorii de rând și foarte bine venită, din moment ce tastatura este cea mai des folosit aplicație cu putință, indiferent de modelul de telefon mobil.

Celelalte aplicații testate fie se încărcau cu sub o secundă mai rapid, fie nu prezentau o îmbunătățire observabilă. Ceva ce nu se încărca mai rapid era sistemul de operare în sine, iPhone 5S pornind considerabil mai greu față de varianta telefonului care folosea iOS 11.

[CNET]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close