ȘtiriTech&IT

Căștile LG TONE Free T90S vin cu drivere din grafen, ANC și Dolby Atmos

Carcasa utilizează lumină ultravioletă care ține căștile ferite de bacterii

Noile căști TWS din seria Tone Free de la LG, modelul T90S, vin cu caracteristici incitante, inclusiv drivere din grafen, anulare activă a zgomotului și până la 9 ore de autonomie a bateriei fără ANC activat.

Caracteristici ale căștilor LG TONE Free T90S

Căștile cântăresc fiecare 5.7 g, iar carcasa de încărcare 43.0 g. LG TONE Free T90S sunt rezistente la apă și stropi, având certificare IPX4, și vin cu tehnologia UVnano pentru igienizare. Carcasa utilizează lumină ultravioletă care ține Tone Free T90S ferite de bacterii. Probabil o reminiscență a pandemiei, totuși o funcție binevenită.

Căști LG TONE Free T90S UVnano

Echipate cu difuzoare dinamice de 9.8 mm din grafen, căștile dispun și de tehnologia de Anulare Activă a Zgomotului (ANC) și modul Ambient. Astfel, poți trece de la ”izolare completă”, la perceperea sunetelor înconjurătoare fără a-ți scoate căștile.

Funcția Talk Thru permite conversații clare, cu ajutorul celor patru microfoane integrate. Calitatea sunetului este optimizată prin Meridian Sound, alături de opțiuni de egalizare personalizate. În plus, au suport pentru Dolby Atmos și sunet 3D.

Căști LG TONE Free T90S

LG TONE Free T90S suportă codecuri audio precum apt-X Adaptive, SBC și AAC. Conectivitatea este facilitată prin Bluetooth 5.4 și serviciul Google Fast Pair. Căștile oferă sunet la rezoluție de 24 biți, 96kHz, și latență redusă, potrivită pentru gaming. Confortul utilizării este sporit de funcții precum multipoint și multi-pairing, permițând conectarea simultană la mai multe dispozitive.

Durata bateriei este de până la 9 ore de redare cu ANC dezactivat și un total de până la 36 de ore când sunt utilizate împreună cu carcasa de încărcare. Timpul de încărcare de 2,5 ore pentru carcasă și 1 oră pentru căști este destul de lung.

LG va dezvălui detaliile despre preț și disponibilitate spre sfârșitul acestei luni.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button