MORERSS PaginaDeMediaTECH

LG lanseaza Tone Free FN7, o pereche de casti wireless cu hub bactericid

Nu este prima oara cand LG proiecteaza casti wireless earbud care sa fie tinute intr-un charging hub bactericid. Carcasa dispune de iluminare UV, care se spune ca are o eficienta de 99.9 contra E. coli si S. aureus.

Tone Free FN7 au un astfel de hub, dar schimbarea vine pentru caracteristicile acestei perechi de casti. In principal, modelul dispune de noise cancellation. Castile au incorporate cate trei microfoane care monitorizeaza undele sonore din jurul lor, pentru ca mai apoi sa le izoleze. Producatorii spun ca ANC-ul, adica noise cancellation, este capabil sa izoleze aproape in totalitate orice sunet exterior. Tot la noise cancellation contribuie si designul twist-fit Vortex Ribs al varfurilor din silicon.

casti

Durata bateriei este de 5 ore cu ANC-ul pornit si 7 ore cu ANC-ul oprit. Cata vreme castile stau in hub-ul care nu se incarca, orele cresc la 15, respectiv 21.

Tone Free FN7 beneficiaza de atentia celor de la Meridian, care fac perechea de casti sa redea sunete la cea mai inalta calitate. Pentru asta, si LG au introdus si un egalizator si au accentuat bass-ul.

Deocamdata, aceste casti earbud wireless sunt disponibile doar in Coreea de Sud, urmand ca, in decursul acestui an, sa ajunga si in alte regiuni.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button