MORE

Castile HyperX au acum certificare Discord

HyperX anunta ca cele mai recente produse audio ale sale, castile Cloud II si Cloud Revolver, sunt printre primele solutii audio care sa primeasca certificare Discord.

Cele doua modele sunt astfel asigurate sa functioneze in parametri optimi cu serviciul de Voice Over IP, oferind un nivel de calitate de care dezvoltatorii aplicatiei Discord sunt satisfacuti.

“Colaborăm cu cei mai buni producători de hardware de gaming din lume, pentru o compatibilitate cât mai bună a căștilor cu aplicația Discord. Căștile HyperX Cloud Revolver și Cloud II au trecut prin cele mai riguroase teste , pe care le-au trecut cu brio”, a explicat Eros Resmini, CMO Discord.

“Este o onoare să fim primii producători de căști de gaming care obțin certificarea Discord. Aplicația devine rapid un jucător de top pe segmentul aplicațiilor de chat prin voce și text pentru gameri. Certificarea din partea Discord reprezintă validarea produselor noastre și a demersului nostru de a furniza cele mai bune experiențe audio”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciul Discord, am pregatit aceasta scurta trecere in revista sa.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button