MORE

Ce este Discord?

Daca aveti obiceiul sa va jucati ceva in multiplayer cu prietenii, probabil ati tot analizat ce solutii aveti la dispozitie pentru comunicare. Care ar fi cea mai usor de folosit si eficienta. Printre posibilele solutii se numara acum si Discord.

Discord este o aplicatie de comunicatie de tipul Voice Over IP construita cu jocuri in minte. Este disponibila fie direct din browser, fie ca o aplicatie de sine statoare, cu un consum redus de resurse, latenta scazuta si o calitate audio ridicata.

Serivciul ofera o varietate de functii foarte utile, ca abilitatea de-a crea canale de comunicare private, fiecare cu camere individuale si control de administrare deplin, fara nevoia de-a gazdui un server propriu. Aici aveti comunicare vocala sau prin text, cu suport pentru imagini, emoticoane si cam tot ce v-ati astepta sa vedeti de la o unealta de conferinta moderna.

Aplicatia afiseaza automat jocul in care va aflati, permitand astfel o conectare mai rapida cu prietenii. Are pana si interconectare cu servicii de streaming precum Twitch. Iar in cazul in care Discord este folosit pentru streamuri, exista optiunea de-a ascunde orice forma de informatie personala.

Desigur, nu este o aplicatie perfecta, inca mai avand cateva probleme, in general legate de Windows 10. Aplicatia este gratuita si disponibila de la discordapp.com

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button