GamingPC&Consoles

Care va fi următorul joc PlayStation pentru PC?

De ceva vreme jocurile PlayStation încep să-și facă apariția pe PC. După ce ne-am delectat cu Horizon Zero Dawn și God of War în așteptarea lui Uncharted 4, internetul a sărit iarăși în ajutorul curiozității noastre și ne-a dezvăluit următorul joc exclusiv care va ajunge pe PC. Este vorba despre Sackboy: A Big Adventure, un spin-off al seriei Little Big Planet.

Confirmarea vine de pe SteamDB, unde pagina dedicată jocului a fost actualizată recent. Interesant este faptul că Sackboy: A Big Adventure a fost parte din leak-ul NVIDIA din Septembrie, care a dezvăluit și venirea lui God of War pe PC. Și chiar dacă atunci râdeam și spuneam că nu e posibil așa ceva, iată că deja au trecut câteva luni de când Kratos a poposit pe Steam. Iar de data asta prilejul este și mai important, întrucât vorbim despre primul joc de PlayStation 5 care vine pe PC.

Sackboy: A Big Adventure a fost lansat în Noiembrie 2020, odată cu PlayStation 5. Jocul schimbă puțin rețeta din Little Big Planet, însă păstrează elementele cele mai iubite ale seriei și oferă o lume 3D plină de niveluri platformer, pe care o poți explora alături de prieteni. Dacă informațiile se adeveresc, o să mai avem ceva de așteptat până în ziua lansării, întrucât trebuie să punem mai întâi mâna pe Uncharted.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button