ȘtiriTelefoane

Care telefoane de la Samsung nu vor primi Android 14?

Samsung nu mai are nevoie de introduceri atunci când vorbim despre telefoane cu Android. Compania este una dintre cele mai mari din acest domeniu, iar colaborarea cu Google pentru suportul software este foarte bine văzută de utilizatori. Așa că odată cu venirea lui Android 14, producătorul coreean a anunțat și dispozitivele care vor primi actualizarea de soft. Dar pe noi ne interesează mai mult telefoanele care NU primesc update, întrucât le marchează oficial trecerea între cei făr’ de actualizări.

Odată cu noua versiune a sistemului de operare de la Google, utilizatorii de telefoane Samsung vor primi și o interfață grafică nouă: One UI 6.0. Asta face cu atât mai amar gustul din gurile celor care au telefoane mai vechi, modele ocolite de această actualizare:

  • Galaxy S10 Lite
  • Galaxy S20 FE, S20 / S20+ / S20 Ultra
  • Galaxy Note 10 Lite, Note 20, Note 20 Ultra
  • Galaxy Z Flip (LTE / 5G), Z Fold 2
  • Galaxy A22, A32, A51, A71
  • Galaxy Tab A8, A7 Lite, S6 Lite (2020), S7, S7+

Google va prezenta Android 14 pe 10 mai 2023 în cadrul conferinței I/O 2023. După acest moment ne putem aștepta la încă câteva săptămâni de teste, până spre final de iunie. Asta înseamnă că update-ul din partea Samsung va apărea undeva prin iulie, pe măsură ce producătorul integrează și noua versiune a interfeței grafice One UI 6.0 în acest pachet software. Dacă vreți să aflați mai multe despre următoarea versiune de Android, va invit să citit materialul realizat de colegul nostru, Tudor, referitor la cele mai interesante noutăți introduse de Google.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button