Știri IT

Când și cum puteți urmări evenimentul organizat de Apple

S-au împlinit 10 ani de când Steve Jobs a prezentat primul iPhone, iar din acel moment lumea nu a mai fost la fel. Un deceniu mai târziu, Tim Cook se pregătește să anunțe cea mai nouă iterație a dispozitivului. Probabil nu va avea același impact pe care l-a avut primul iPhone acum 10 ani, dar cu siguranță și ediția din acest an își va lăsa amprenta pe felul în care interacționăm cu telefoanele noastre în fiecare zi.

Câteva ore ne mai despart de evenimentul la care va fi anunțat următorul model de iPhone, pe care Apple îl va anunța din cel mai nou sediu al său, Steve Jobs Theater din campusul Apple Park. Ca în fiecare an, Apple va transmite live întreaga conferință, astfel încât veți putea afla ultimele noutăți ale producătorului de dispozitive inteligente direct de la sursă. Iar în caz că aveți un alt program pentru diseară, puteți fi siguri că redacția Zona IT va fi cu ochii pe eveniment și vă vom ține la curent cu cele mai importante noutăți.

Apple are o pagină specială pe site-ul lor dedicată acestui eveniment, pe care o puteți accesa dând un click aici. O puteți pune la bookmark, sau puteți lăsa browser-ul deschis până diseară; pe această pagină este prezent și un link de unde puteți descărca o invitație pe care o puteți importa în Calendar, ca să vă aducă aminte când începe evnimentul. Acesta va avea loc astăzi la ora 20, ora Bucureștiului.

Pentru urmărirea transmisiei aveți nevoie de un Mac care să ruleze macOS 10.11 (El Capitan) sau mai mai nou, cu Safari instalat. Cei care folosesc Windows 10 vor putea urmări evenimentul folosind browserul Microsoft Edge. De asemenea, vă puteți conecta la stream și de pe dispozitivele mobile care rulează iOS 9 sau mai recent, tot prin intermediul browser-ului Safari. Pentru acei dintre voi care au un Apple TV, puteți să vizionați conferința live la televizor. Aceasta va putea fi accesată prin intermediul aplicației Apple Events. Dacă dețineți a patra generație de Apple TV, totul este deja pregătit. În caz că folosiți o iterație a dispozitivului din generația a doua sau a treia, va trebui să vă asigurați că aveți instalată versiunea 6.2 a sistemului de operare, sau alta mai nouă.

Se presupune că Apple va anunța trei modele noi de iPhone (dintre care unul cu ecran OLED). Probabil vor mai fi anunțate versiuni noi pentru Apple Watch, Apple TV, noi iterații pentru sistemele de operare, eventual mai multe detalii despre dispozitivul audio HomePod. Dacă vreți să fiți la zi cu zvonurile despre noile modele de telefoane, v-am făcut un rezumat aici.

În concluzie, cine dorește să vizioneze evenimentul live, o va putea face diseară la ora 20 (ora noastră), de pe Safari sau Microsoft Edge, la această adresă. Vom reveni cu noutăți.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button