Telefoane

Tot ce știm despre iPhone X și iPhone 8

Mâine seară Apple va organiza anuala sa conferința de toamnă în care dezvăluie o sumedenie de produse noi, și de obicei încă un lucru.

Anul acesta sunt așteptări foarte mari, deoarece se împlinește un deceniu de când a fost lansat iPhone, iar de luni de zile internetul este plin de zvonuri despre ce urmează să fie dezvăluit.

Conform veștilor ce tot umblă prin industrie și presă de ceva vreme, vom avea parte de trei modele de iPhone anul acesta, dintre care unul dintre ele va fi foarte diferit.

Cele tradiționale ar trebui să se numească iPhone 7S și iPhone 7S Pus, dar cele mai recente vești indică posibilitatea că au devenit iPhone 8 și iPhone 8 Plus. De ce? Poate pentru a păstra paritatea cu Samsung, poate pentru a semnala un salt mai mare al tehnicii. Aceste telefoane ar urma să ofere o îmbunătățire graduală peste generația anterioară, urmând ca saltul adevărat să fie rezervat pentru modelul aniversar. Diagonalele lor vor fi destul de tradiționale, de 4.7 și de 5.5 inch.

iphone 8 iphone x

Zvonurile sugerează că iPhone X va avea un design similar cu ce vedem acum în tendințe de la telefoane precum Galaxy S8 și Note 8, ecranul acoperind cea mai mare parte a părții frontale a dispozitivului. Raportul imaginii va fi tot la fel de atipic, rezoluția sa estimată fiind de 2436 x 1125. Telefonul va folosi un ecran de OLED de 5.8 inch, care ar urma să dispună de funcții software precum True Tone, importat de la iPad Pro. Din cauza acestui ecran se așteaptă ca prețul pentru telefon să crească. iPhone X va avea 3GB de memorie RAM și un preț de 1000 de dolari sau chiar mai mult.

Telefoanele vor fi echipate cu un procesor A11 ce dispune șase nuclee, două dintre ele fiind folosite în condițiile de performanță mare, iar celelalte fiind gândite pentru situațiile în care nu este nevoie de putere, ci de eficiență.

Detalii tehnice complete despre aceste două modele și orice va mai urma vor fi disponibile mâine, pe la ora 20, ora locală.

 

 

 

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button