GamingRSS PaginaDeMedia

Can you run Crysis? – Cerinte de sistem pentru varianta remasterizata

Crysis Remastered nu a inceput cu dreptul, iar dezvoltatorii au inteles asta si au decis sa-l amane. Intre timp a fost lansata doar versiunea de Nintendo Switch intrucat nu aveau ce imbunatati la un joc de mobile. Cat timp celelalte portari asteapta un facelift, am aflat si cerintele de sistem si este momentul sa vedem daca jocul a ramas la fel de greu de rulat pe cat ni-l aminteam sau nu.

Versiunea remasterizata include si un fel de gluma in ea, astfel cel mai mare preset grafic se numeste „Can you run Crysis”. Acesta este echivalentul graficii Ultra din jocurile normale si chiar ieri am putut vedea pe Twitter o postare cu prima poza din noua versiune.

Acum o sa incerc sa nu fiu carcotas si o sa va spun ca desi captura de ecran este realizata la rezolutie 4K, Twitter impune o compresie foarte agresiva asupra pozelor. Astfel, nu putem trage o concluzie bazat pe cum arata o simpla poza. Oricum, nu mai dureaza prea mult pana cand vom putea pune mana pe joc, Crysis Remastered apare pe 18 Septembrie.

Ce sistem va fi necesar pentru a rula Crysis Remastered?

Minimum
Recommended
OS

Windows 10 64-Bit

OS

Windows 10 64-Bit latest update

Processor

Intel(R) Core(TM) i5-3450 / AMD Ryzen 3

Processor

Intel(R) Core(TM) i5-7600k or higher / AMD Ryzen 5 or higher

Memory

8GB

Memory

12GB

Storage

20GB

Storage

20GB

Direct X

DX11

Direct X

DX11

Graphics

NVIDIA GeForce GTX 1050 TI /AMD Radeon 470

Graphics

NVIDIA GeForce GTX 1660 TI / AMD Radeon Vega 56

Graphics Memory

4GB Graphics Memory in 1080p

Graphics Memory

8GB Graphics Memory in 4K

Sincer, sunt putin nedumerit. Mi se par niste cerinte de sistem foarte rezonabile si intrebarea mea atunci este: „Cum sa nu ruleze Crysis?” Si ajung iarasi la discutia in care spuneam ca o versiune remasterizata va strica farmecul pe care jocul l-a avut pana acum. Iar realitatea este fix asta. Nu a fost niciodata mare joc, insa era un benchmark foarte relevant in comunitatea de gaming. Acu’ s-a dus si a devenit doar un shooter open-world cu extraterestrii si coreeni, asta in caz ca habar nu aveati cu ce se mananca povestea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button