AutoȘtiriTech&IT

Camionul Tesla, reimaginat sub formă de casă pe roți

Consider că unul dintre cele mai mișto chestii pe care poți să le faci în viață este să îți vinzi tot, să cumperi o autorulotă și să pleci încotro vezi cu ochii. Iar cum viitorul pare să fie electric, nu va trece mult timp până când vom vedea astfel de case pe roți în format complet electric.

Și uite cum se face că o echipă de designeri au reimaginat camionul Tesla Semi într-o astfel de rulotă, ceea ce ar aduce foarte multe avantaje când vine vorba despre emisii și poluare, dar și de capabilitățile de self-driving iar partea cea mai interesantă este că asta ar putea deschide foarte multe posibilități.

Imaginează-ți scenariul ăsta: conduci rulota ta Tesla pe o autostradă, moment în care îți aduci aminte că trebuie să dai cu aspiratorul în sufragerie și să speli rufele. Activezi modul de pilot automat și te ridici de pe scaunul șoferului. Tu îți vezi de treabă și te apuci să scoți aspiratorul din dulap și să îți aduni șosetele de pe jos, timp în care rulota te duce în siguranță la destinație.

Odată ajuns acolo, fie te conectezi la rețeaua de electricitate și lași rulota să se încarce peste noapte, fie te folosești de multitudinea de panouri solare montate pe caroserie, dacă intenționezi să stai mai mult în acel loc. Unde mai pui că faci toate astea în confortul uneia dintre cele mai luxoase rulote din lume?

Sigur, tot ce ți-am povestit eu mai sus sunt vise momentan, dat fiind faptul că Tesla Semi încă nici nu a ajuns pe mâinile oamenilor. Nici nu mai vorbim despre realizarea în carne și oase al unui astfel de proiect de transformare ambițios care ar dura și mai mult. Cu toate astea, putem să visăm la un astfel de viitor electric și autonom.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button