GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cam asa arata harta care va fi inclusa in carcasa lui Cyberpunk 2077

Inca o saptamana, inca un update despre cel mai asteptat joc al anului. De aceasta data, avem o poza cu harta lui Cyberpunk 2077 in format fizic. Aceasta va fi inclusa in carcasa jocului, alaturi de un soi de felicitari cu artwork din joc. Aceste poze au ajuns pe internet prin intermediul Imgur si ne prezinta o harta ceva mai mica decat cea din The Witcher 3. In schimb, harta noului joc pare a fi ceva mai densa, iar CD Projekt a promis o lume foarte vie. In acest fel, substituie dimensiunea cu continut.

Se pare ca aceste materiale extra vor fi incluse in toate copiile fizice ale lui Cyberpunk 2077. Pentru mine cel putin, asta este o veste super deoarece imi place sa agat chestii pe pereti. Cred ca harta jocului ar ocupa un loc foarte important, undeva pe langa birou. Revenind insa la harta jocului, chiar daca este mai mica, dezvoltatorii au tot vorbit despre verticalitate.

Nu doar ca vei avea o harta mult mai densa ca si continut, insa aceasta se va desfasura si pe plan vertical prin toata adunatura de zgarie-nori din joc. Despre asta ne-a vorbit Marthe Jonkers, Senior Concept Artist si Coordonator in editia din Noiembrie 2019 a PlayStation Magazine.

Orasul este nucleul lui Cyberpunk 2077. L-am abordat intr-o maniera foarte holistica; am inceput cu idei foarte mari si de acolo am intrat in detalii. Avem chiar un arhitect urbanist in echipa care ne ajuta sa obtinem un feeling foarte realist din aceasta harta. Acum avem optiunea explorarii pe axa verticala, lucru care nu prea a fost posibil in The Witcher. Am tras cat de mult am putut de aceasta posibilitate si avem o multime de cai in care vei calatori de sus in jos si viceversa.

Cyberpunk 2077 va fi lansat in data de 19 Noiembrie pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Dupa aceea, jocul urmeaza sa apara si pe next-gen odata ce consolele vor ajunge pe piata. Si ca tot veni vorba de next-gen, este bine sa ne amintim si despre faptul ca CD Projekt lucreaza si la o varianta enchanced pentru The Witcher 3 care va aduce ray-tracing-ul in lumea vrajitorilor.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button