GamingRSS PaginaDeMedia

Call of Duty Warzone a eliminat săptămâna aceasta din joc încă 50 de mii de trișori

Seria va integra un nou sistem anti-cheat

Jocurile online nu au fost niciodată ferite de practicile neortodoxe ale celor care vor să câștige cât mai mult, cât mai rapid. Parcă am mai auzit o astfel de idee la jocurile de noroc, dar acolo nu cred că poți folosi exploit-uri ciudate ca să blochezi jucătorii în hartă sau să „buguiești” meciul.

Cam așa stau lucrurile în cazul lui Call of Duty Warzone, care colcăie de cheateri. Numai săptămâna aceasta, Raven Software a lovit cu banhammer-ul nu mai puțin de 50 de mii de trișori. Ca urmare a acestui fapt, Activision ia atitudine. Potrivit leakerilor, dezvoltatorii vor începe să lucreze la un nou sistem anti-cheat, care va fi implementat și în viitoarele titluri din serie, începând cu noul CoD Vanguard.

Call of Duty Warzone este printre cele mai expuse jocuri în fața cheaterilor

Bineînțeles, Call of Duty Warzone va fi primul cobai al acestui sistem regândit, însă rămâne de văzut cât de eficient va fi acesta în vederea eliminării nelegiuiților. Până în martie 2020, peste 500 de mii de trișori au fost prinși cu ocaua mică, dar numerele au tot continuat să crească. Recent au ma fost descoperiți încă 100 de mii de astfel de neobrăzați, dintre care jumătate sunt chiar cei despre care vorbim astăzi.

Warzone pare a fi jocul cel mai frecventat de către cheateri, iar în spatele acestuia ar veni și Apex Legends. În luna martie, Respawn Entertainment a luat de urechi nu mai puțin de 700 de jucători high-rank, dintre care peste 180 se aflau în pozițiile Diamond și Predator. Similar incidentului, dezvoltatorii au avertizat jucătorii și cu privire la exploatarea bug-urilor, această exploatare fiind un motiv bine întemeiat pentru banare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button