GamingRSS PaginaDeMedia

Respawn Entertainment va deveni mai sever cu trișorii din Apex Legends

Pentru un battle-royale amestecat în acest ocean de battle-royale-uri, Apex Legends face o treabă foarte bună în a oferi elemente deosebite și de a se distanța de concurență. Cel de-al nouălea sezon este în mare parte responsabil revitalizării playerbase-ului, care și așa începuse să crească simțitor odată cu legăturile cu seria Titanfall în ceea ce privește povestea.

Desigur, această popularitate atrage cu sine foarte mulți trișori și împătimiți ai hack-urilor, iar asta se resimte. În luna martie, Respawn Entertainment a lovit cu sfântul banhammer nu mai puțin de 700 de jucători high-rank de Apex Legends, dintre care peste 180 se aflau în pozițiile Diamond și Predator. Similar incidentului, dezvoltatorii au avertizat jucătorii și cu privire la exploatarea bug-urilor, această exploatare fiind un motiv bine întemeiat pentru banare.

Sunt necesare măsuri mai aspre în Apex Legends

Pentru că tot mai multă lume se adună pe serverele Apex Legends, Respawn Entertainment se vede nevoit să ia atitudine. Și chiar dacă nu detaliază noile măsuri anti-cheat precum cei de la Call of Duty: Warzone sau Rainbow Six Siege, asta nu înseamnă că dezvoltatorii nu pot fi și severi. În urma mai multor plângeri de pe Reddit, Respawn a postat pe Twitter începutul acestui proces de consolidare a securității și a fair-play-ului.

În esență, compania se concentrează poe suplimentarea pozițiilor în cadrul cărora responsabilii se vor ocupa de identificarea și suspendarea manuală a jucătorilor surprinși în tentative de fraudă. Totodată, va fi vorba și despre dezvoltarea programelor care vor putea detecta și opri automat atacurile de tip DDoS, alături de găsirea unor metode prin care detectarea și eliminarea din meciuri a trișorilor să fie efectuată mult mai rapid și mai eficient.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button