GamingPC&Consoles

Titanfall 2 se bucură de cel mai mare număr de jucători înregistrat vreodată

Ultimele 24 de ore au fost importante pentru Titanfall 2, întrucât jocul s-a bucurat de prezența a 16.958 de jucători în același timp pe Steam. Când a fost lansat pe magazinul celor de la Valve în luna iunie a anului trecut, jocul a înregistrat un record de 13.427 de jucători, însă numărul acestora a scăzut la numai câteva mii în luna Aprilie.

Așadar, noul record a venit cumva ca o surpriză. Însă a fost ajutat de doi factori foarte importanți. În primul rând, Titanfall 2 a fost redus la 7.5 euro în cadrul unei reduceri de pe Steam. Al doilea motiv pentru care popularitatea jocului a crescut este Apex Legends. Battle royale-ul se pregătește de lansarea celui de-al nouălea sezon, iar noul campion introdus în joc are legături strânse în universul Titanfall.

Apex Legends a crescut popularitatea lui Titanfall 2

Sezonul 9 din Apex Legends va introduce un nou campion: Valkyrie. Un pilot de titan care se întâmplă să fie fiica lui Viper, adică unul dintre adversarii pe care trebuie să-i înfrunți în Titanfall 2. Anunțul noului personaj a venit prin intermediul unui cinematic de prezentare care îi prezintă trecutul, însă fanii vor mai mult, astfel și-au îndreptat atenția către campania single-player a jocului în care apare tatăl lui Valkyrie, alături de Kuben Blisk, creatorul jocurilor Apex.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button