GamingPC&Consoles

Producătorul lui Call of Duty Warzone spune că trișorii „au ruinat cea mai bună muncă a studioului”

Call of Duty Warzone are o problemă cu jucătorii care folosesc cheat-uri încă din primele zile de lansare. Deși gamerii cred că producătorul nu este interesat de această problema, realitatea arată diferit, iar Raven îi condamnă pe cei care trișează pentru că au stricat proiectul cel mai drag al studioului.

Cei de la Raven au încercat tot ce au putut ca să oprească trișorii, având o echipa dedicată care să îi găsească și să-i elimine din joc, aplicând ban wave-uri regulate. Din nefericire, eforturile acestora sunt în zadar, pe măsură ce un jucător care a primit ban poate să-și facă un cont nou în maxim un minut. Aici apare marea problemă a lui Call of Duty Warzone. Iar dacă este cineva care urăște cheater-ii din jocul ăsta mai mult decât jucătorii corecți, sunt dezvoltatorii lui.

Echipa noastră de securitate încearcă să lupte cu trișorii. Avem unelte de raportat, aplicăm o mulțime de interdicții și nimeni nu urăște acești jucători mai mult decât noi. Ne străduim să vă oferim conținut cât mai bun și în timp ce voi vă plângeți că v-au stricat experiența de joc, eu sunt trist pentru că și-au bătut joc de cea mai bună muncă pe care am depus-o în viața mea. Ne-am dedicat toată pasiunea acestui proiect, avem 100 de milioane de jucători la un an după lansare și este o scenă imensă și este cea mai bună muncă pe care am făcut-o vreodată, dar avem trișori care vin și strică experiența de joc iar asta ne deranjează mai mult decât pe oricine altcineva. Amos Hodge, Creative Director în cadrul Raven

Acest anunț a venit odată cu lansarea Sezonului 3 în Call of Duty Warzone, eveniment care a adus cu el un facelift enorm al hărții Verdansk și a adăugat conținut nou sub forma armelor și ale elementelor vizuale. Deși odată cu noul update nu au mai fost atât de multe plângeri la adresa trișorilor, de obicei acestea încep să curgă ceva mai târziu, după o actualizare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button