GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Activision a blocat conturile a peste 20 de mii de hackeri in COD Warzone

A inceput sezonul cu numarul sase in Call of Duty Warzone si odata cu acesta a venit si o curatenie generala. Activision a lovit iarasi cu ciocanul dreptatii si a blocat conturile a peste 20 de mii de cheateri. Se pare ca toti foloseau acelasi hack pentru a capata un avantaj in joc. In acest proces a fost prin si un streamer de Twitch. Nick Wagner folosea un hack pe baza de abonament numit EngineOwning.

Se pare ca acest EngineOwning este acelasi hack pe care l-au folosit si alti streameri care au avut conturile de Call of Duty blocate de catre Activision. Nu este prima data cand un astfel de ban wave loveste in comunitatea de codati din Call of Duty. In Aprilie au fost blocate peste 70.000 de conturi, iar pe perioada verii masurile au devenit si mai stricte. Cu atat mai mult, publisher-ul a mers si mai departe si a luat masuri in instanta impotriva CxCheats. Astfel, in luna August compania a reusit sa elimine din joc unul dintre cei mai mari producatori de cheat-uri pentru jocuri.

Un reprezentant Activision a confirmat ca valul de ban-uri a inceput de luni. Acesta va mai continua pentru cateva zile in speranta ca va mai calma lucrurile in comunitatea jocului. In acelasi timp, cei de la EngineOwning au anuntat ca nu renunta fara lupta si vor continua sa-si dezvolte solutiile de cheating. Cam asa functioneaza lumea gaming-ului din pacate, iar acesta este inca un motiv pentru care am renuntat la titluri multiplayer. Dar despre asta, in alt articol.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button