GamingRSS PaginaDeMedia

În ultima lună, 500 de mii de jucători de Call of Duty Warzone au fost banați

Call of Duty Warzone este noua manie a tuturor gamerilor de pretutindeni. Asta atrage după sine și o sete de putere, o dorință nesănătoasă de a câștiga și a ieși cu orice preț pe primul loc. Iar atunci când hackerii se bagă și trișează în meciuri, știi bine că se împute treaba.

Până în aprilie, dezvoltatorii au trântit sfântul banhammer în capetele a 475 de mii de jucători. După aceea, Raven Software, cei responsabili cu serverele jocului, au mai depistat încă 30 de mii de trișori, astfel încât numărul nelegiuiților de pe Call of Duty Warzone a ajuns la peste jumătate de milion.

Hack-urile de pe Call of Duty Warzone sunt ca un job full-time

Numerele par să reiasă în principal de pe PC, unde jucătorii au mai multă libertate în dezvoltarea și utilizarea exploit-urilor, comparativ cu versiunile pentru console. Să faci parte din echipa Warzone nu este deloc ușor, pentru că mereu se va găsi unul, altul, care să vândă cheat-uri sau să ofere doritorilor conturi avansate, pline de loot și de cheat-uri, la suprapreț.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button