GamingRSS PaginaDeMedia

Call of Duty Vanguard a fost anunțat și va fi prezentat săptămâna viitoare

După mai multe leakuri și imagini care și-au făcut apariția pe net, Activision a anunțat oficial noul membru al familiei Call of Duty. Acesta poartă numele de Vanguard și a ieșit timid la suprafață prin intermediul unui teaser care anunță și setting-ul jocului.

Call of Duty Vanguard ne va duce înapoi în tranșeele din cel de-al Doilea Război Mondial, însă adevăratul reveal va avea loc puțin mai târziu, adică săptămâna viitoare, pe 19 august. Trailerul ne oferă câteva secvențe din acțiunea care ne așteaptă. Judecând după cele prezentate, Call of Duty Vanguard va purta jucătorii pe Fronturile de Est și de Vest, în Africa de Nord și în regiunea Pacificului.

Activision și Sledgehammer Games au pregătit o metodă mai diferită prin care Call of Duty Vanguard va fi prezentat săptămâna viitoare. Pe 19 august, detaliile despre joc vor fi dezvăluite in-game în Warzone, în cadrul evenimentului Battle of Verdansk. Momentan nu se știe în ce va consta reveal-ul din joc, însă ne putem aștepta ca Activision să ne facă un micuț „crash course” înaintea evenimentului, urmând un full reveal la scurt timp după.

Între timp, lucrurile nu stau prea bine pentru jucătorii de Warzone. Recent, încă 50 de mii de trișori au fost banați, în vreme ce Raven Software se luptă să dezvolte un sistem anti-cheat mai puternic și mai eficient.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button