MORE

Call of Duty Black Ops 3 anunțat oficial

În ultima săptămână au tot fost date mici indicii prin Snapchat că s-ar pregăti un anunț referitor la un nou joc din seria Call of Duty. N-a durat mult și anunțul oficial pentru Black Ops 3 a sosit.

Doza anuală de FPS militar modern aprovizionată de Activision-Blizzard va sosi la toamnă sub forma lui Black Ops 3. În acest moment nu au fost anunțate detalii adiționale despre acest proiect, doar că va fi dezvoltat tot de către studioul Treyarch, la fel ca fiecare alt Black Ops din seria Call of Duty.

Compania promite că va oferi detalii ample despre Black Ops 3 în ziua de 26 aprilie, momentan oferindu-ne doar un mic clip video ce amintește de câteva momente din serie. Primul Black Ops a fost lansat în anul 2010, și este notabil în seria Call of Duty, deoarece a introdus popularul mod cu zombies. In prezent seria s-a schimbat destul de mult, introducand EXO-uri si alte elemente care schimba mecanica dramatic. Din acest motiv, astazi, aveti aici o analiza a tututor informatiilor pe care le avem pana in prezent despre Black Ops 3 si ce s-ar putea sa ne aduca.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button