MORE

Calendar 2 a obținut 2.000 dolari din minat în 3 zile

Ieri v-am povestit despre o aplicație de pe macOS numită Calendar 2, care a adăugat minatul de cryptomonede ca alternativă la plata pentru caracteristicile premium. În acel moment, dezvoltatorii aplicației, Qbix, au luat decizia de a elimina caracteristica din aplicație.

Acum însă compania declară că au fost cei de la Apple care au retras aplicația din Mac App Store pentru încălcarea regulamentelor sale.

Directorul general Qbix, Greg Magarshak, a explicat într-o declarație către 9to5Mac că, la scurt timp după ce povestea a izbucnit ieri, Apple a eliminat Calendar 2 din App Store pentru încălcarea paragrafului 2.4.2 din regulament, care spune că aplicațiile ar trebui proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic.

Proiectați-vă aplicația pentru a utiliza energia eficient. Aplicațiile nu ar trebui să scurgă rapid bateria, să genereze căldură excesivă sau să facă presiuni inutile asupra resurselor dispozitivului.

După eliminarea aplicației de pe App Store, Magarshak spune că Apple a lucrat împreună cu el pentru a pune aplicația înapoi în magazin, cu toate funcțiile de minat eliminate. În plus, Qbix oferă tuturor utilizatorilor aplicației, noi și vechi, un an gratuit de caracteristici premium.

La o oră după ce am spus că vom elimina minerul din aplicație, Apple a eliminat aplicația de pe Mac App Store. I-am contactat ​​și au fost foarte drăguți și au lucrat împreună cu noi pentru a grăbi acest remediu.

Ca o modalitate de a ne revanșa față de utilizatorii care au fost afectați de versiunea anterioară, vom debloca toate caracteristicile Premium pentru un an întreg, pentru oricine a fost un utilizator Calendar, până la și inclusiv versiunea care se află în prezent pe magazin. A trebuit să ne grăbim să obținem această versiune, dar în următoarea versiune vom debloca Calendarul pentru oricine a descărcat-o înainte.

În plus, Magarshak spune că Qbix a reușit să câștige în jur de 2.000 de dolari din minatul de Monero pe parcursul perioadei de trei zile în care aplicația a permis acest lucru. Prin comparație, Qbix a făcut aproximativ 700.000 de dolari din aplicațiile sale în ultimii 7 ani.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button