PC&Consoles

Brutal Legend este acum gratuit pe Humble Bundle

Humble Bundle a lansat o sesiune de reduceri de toamnă. Există peste 1000 de jocuri la reducere, în timp ce Brutal Legend, jocul tematic de acțiune produs de Double Fine este acum complet gratuit pentru o perioadă limitată de timp.

Printre cele mai cunoscute oferte de vânzări Humble Fall Sale se numără Project Cars 2 (36 euro), Planet Coaster (aproximativ 17 euro), pachetul Metro Redux (6 euro), Street Fighter V (20 euro), LA Noire Complete Edition (9 euro). În plus, Resident Evil 7 este redus la prețul de 25 euro, în timp ce Dead Rising 4 costă și el 24 euro. Printre celelalte oferte se mai numără și Alien: Isolation The Collection (11,50 euro). În cele mai multe cazuri, jocurile sunt disponibile pe Steam și Windows 10, dar asigurați-vă că verificați pagina de produs specifică pentru disponibilitate. Pentru mai multe detalii mergeți pe pagina Humble Bundle, unde veți vedea toate jocurile care sunt acum la promoție.

În ceea ce privește Brutal Legend, acesta este disponibil gratuit până miercuri, 22 noiembrie, ora 20 (ora României). Puteți să-l luați chiar de aici.

Aceste oferte vin doar cu câteva zile înainte de Black Friday, când veți avea multe reduceri la foarte multe jocuri pe Steam și pe alte platforme de distribuție digitală. În plus, așa cum vă anunțam acum o lună, se zvonește că vânzarea de Black Friday pe Steam va începe de mâine, așa că stați cu ochii pe ei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button