PC&Consoles

S-au scurs pe Internet datele pentru următoarele 3 Steam Sales

Aceasta este o informație care poate valora enorm pentru unii. Este foarte util să știi de înainte când să mai strângi cureaua, pentru că Steam Sales reprezintă de obicei acel moment mult așteptat în care îți vei putea în sfârșit să-ți cumperi jocuri relativ noi apărute în ultimii 1-2 ani.

Este cumva contradictoriu, pentru că la fiecare Steam Sale există un conflict intern între a aborda respectivul eveniment cu calm și seninătate, și a da curs impulsului de a bifa fiecare joc din wishlist.

Discutând cu trei surse diferite din rândul producătorilor de jocuri (care bineînțeles că nu au fost dezvăluite), Kotaku a obținut datele când vor avea loc următoarele 3 Steam Sales. Mai mult, aceste date au fost confirmate redacției Kotaku prin poze promoționale, care afișează aceste date, deci informațiile s-ar putea să fie pe cât de legitime pot fi.

Cele trei date se referă la promoțiile pe care le organizează distribuitorii împreună cu Steam în această perioadă, care începe cam acum și se încheie cu sărbătorile de iarnă. Aceste evenimente sunt Steam Halloween Sale, Steam Autumn Sale și Steam Winter Sale, și vor avea loc după cum urmează:

Steam Halloween Sale: 26 octombrie 2017 – 1 noiembrie 2017

Steam Autumn Sale: 22 noiembrie 2017 – 28 noiembrie 2017

Steam Winter Sale: 21 decembrie 2017 – ianuarie 2018

De obicei promoțiile încep la ora 20, ora României.

Dacă informațiile sunt adevărate, și avem toate motivele să credem asta, va trebui deja să faceți rapid economii, pentru că prima perioadă de reduceri începe fix săptămâna aceasta. Fiind Holloween Sale probabil vom găsi la preț redus jocuri cu o tematică anume. De asemenea, este aproape singura dată în decursul unui an când Vampire: The Masquerade – Bloodlines este la reducere, pentru că Activision.

Acum că aveți datele, puteți să începeți să faceți predicții și previziuni de preț ca niște analiști adevărați, și să vă planificați bugetul în consecință. Spor la cumpărături și încercați totuși să mai păstrați ceva economii și pentru alte evenimente, cum ar fi sărbătorile de iarnă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. ”când Vampire: The Masquerade – Bloodlines este la reducere, pentru că Activision.”
    Articolul este neterminat 🙂

    1. E o referinta la faptul ca Activision vinde jocuri vechi de 15 ani la preturi de jocuri lansate acum 2 ani.

      1. Cred ca degeaba i-ai explicat cum sta treaba cu Activision, unii trebuie sa aiba o anumita varsta pentru a intelege glumele de genul „pentru ca …”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button