GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Borderlands: The Handsome Collection are din nou un preț de nerefuzat

Este din ce în ce mai mult hype în jurul lui Borderlands 3, dat fiind că data sa de lansare, 13 septembrie, se apropie. Dacă nu ați avut șansa să jucați alte jocuri în franciză sau ați ratat promoția de acum două săptămâni, iată o mare oportunitate: distribuitorul de coduri digitale Green Man Gaming oferă în prezent Borderlands: The Handsome Collection pentru doar 2.5 lire. Aceasta este o reducere de 95%, care în continuare se vinde la diferite prețuri între 15 și 60 euro prin alte părți. Preferați să jucați pe PS4? The Handsome Collection este, de asemenea, gratuită pe PS4 pentru membrii PS Plus în luna iunie.

După cumpărare, veți primi o cheie Steam, deci trebuie să aveți un cont Steam pentru a răscumpăra. Borderlands: The Handsome Collection are, de asemenea, suport complet pentru controllerul Steam, dacă preferați să folosiți un controller în loc de mouse.

Colecția include versiuni remodelate ale lui Borderlands 2 și Borderlands: The Pre-Sequel, acesta din urmă având loc între evenimentele din primul și al doilea joc. Compilația include toate DLC-urile pentru jocuri, inclusiv campaniile și personajele suplimentare. Cu multiplayer online sau local split-screen pentru până la patru jucători, colecția este excelentă pentru multiplayer, deși o puteți juca și solo.

Borderlands: The Handsome Collection va costa doar 2,5 lire până vineri, 21 iunie, sau până se epuizează stocul. Acesta a fost deja o dată golit de când a apărut promoția, așa că luați-vă rapid codul de Steam dacă sunteți interesați.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button