GamingPC&ConsolesTech&IT

Borderlands: The Handsome Collection are acum un preț de nerefuzat

Borderlands 3 urmează să fie lansat mai târziu în acest an, dar dacă nu ați jucat niciodată jocurile anterioare (nu vă vom judeca prea aspru), nu a costat niciodată mai puțin să ajungeți la zi cu seria. The Handsome Collection, care include Borderlands 2 și The Pre-Sequel, și tot conținutul suplimentar pentru ambele jocuri, costă acum doar 6 euro pe Steam (adică o superbă reducere de 97%).

Există o cantitate masivă de DLC incluse la pachet, inclusiv „sute de ore” de misiuni suplimentare cu fir narativ, diverse articole cosmetice și alte bunătăti. Tot ce lipsește este jocul original, Borderlands 1, care este la reducere cu „doar” 33 procente.

Pentru a beneficia de reducere, vizitați pagina The Handsome Collection pe Steam din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button