Gaming

Borderlands 3 poate fi descărcat gratuit!

Seria Borderlands este una dintre preferatele mele atunci când vine vorba despre FPS-uri. Plus că are farmecul datorită combinației de action și elemente RPG foarte fun, în special când te gândești ce abilități, atașamente și sute de arme să alegi, indiferent dacă te joci solo sau co-op. Gearbox au reușit să aducă niște jocuri interesante și din punct de vedere vizual, astfel încât ai impresia că Mad Max pe steroizi a fost transportat într-un film de animație Disney făcut de DC.

Borderlands 3 aduce un set nou de Vault Hunters și lumi noi, gata să fie explorate, pentru că a sosit momentul să lași Pandora în urmă și să te aventurezi pe alte planete dubioase. Componenta co-op a revenit, iar de data aceasta te poți bucura de ea inclusiv în forma split-screen, gen fix așa cum obișnuiam să o fac pe vechiul Killzone 3.Într-un fel, jocul a îmbătrânit bine, iar odată ce varianta pentru console a primit update-urile cuvenite, iar Sony a adăugat suport pentru crossplay pe PlayStation. Deci poți să te distrezi cu prietenii indiferent de ce platformă folosești, iar seria asta de shootere este făcută pentru a fi parcursă alături de tovarăși.

Borderlands 3 mocca mi-a făcut ziua mai bună

Aveți o șansă specială să faceți rost de Borderlands 3 fără să vă faceți gaură de 300 de lei în buzunare. Jocul este disponibil gratuit pe Epic Games Store, iar oferta este valabilă până joia viitoare. Nu vă faceți griji însă, pentru că odată ce-l adăugați în librărie, Borderlands 3 va rămâne de-a pururea al vostru. Hah, o ocazie frumoasă să explorăm universul imaginat de Gearbox în timp ce așteptăm adaptarea cinematografică în care o să-l auzim pe Jack Black!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button