Gaming

Borderlands 3 primește suport crossplay pe PlayStation și completează experiența co-op unitară

Gearbox s-au întrecut pe ei înșiși cu Borderlands 3. Haosul FPS-ului completează o trilogie super fun și a adus în același timp și suport pentru crossplay. Astfel, distracția se poate purta în grupuri de prieteni adunați de pe PC , Mac, Stadio și Xbox, dar parcă mai lipsea ceva, nu?

Dacă vă gândeați la PlayStation ați avut dreptate. Gearbox și PlayStation anunțaseră în trecut că posibilitatea crossplay este blocată pentru Borderlands 3 pe consola celor de la Sony. De ce? Nimeni nu știe nici până în ziua de azi, dar nu prea mai contează din moment ce minunea s-a înfăptuit.

După anunțul privind crossplay-ul pentru spin-off-ul Tiny Tina’s Wonderlands, 2K aduce și confirmarea aceluiași crossplay și pe Borderlands 3 în versiunile de PS4 și PS5. Și n-ar trebui să dureze foarte mult până când implementarea va fi live, astfel încât sesiunile de coop să aducă laolaltă jucători de pe toate platformele.

Între timp, cică vom primi și un film Borderlands care m-a convins să-l vizionez din simplul motiv că Jack Black îi dă voce lui Claptrap, clona mea roboțelul existențialist/nihilist, depresiv și extraordinar de enervant.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button