AutoMORERSS PaginaDeMediaTech&IT

BMW anunță o schimbare drastică pentru modul în care produce mașini

LA Motor Show este un eveniment foarte important pentru industria autoturismelor. Iar în cadrul său BMW a prezentat viitorul modului în care va produce mașini, unul care îi va asigura un avantaj important față de competiție.

Compania a reușit să creeze o singură linie de producție pentru asamblarea de autoturisme cu motor de combustie internă, motoare hibride și motoare pur electrice, fără nevoia de a modifica procesul tehnologic. O parte integrală a reușitei este un nou sistem ce combină cutia de viteze, componentele electronice și un motor electric într-o singură unitate, ce oferă un grad mare de modularitate vehiculelor.

bmw

Asta înseamnă că indiferent care va fi direcția în care se va îndrepta piața, BMW va putea să producă orice tip de mașină rapid și eficient, fără să fie nevoie de închiderea vreunei fabrici și fără a cheltui o avere pentru a schimba totul.

Prima mașină complet electrică ce va fi construită sub acest nou model, numit BMW Vision iNext, își va face apariția abia în anul 2021. Modelul cu pricina promite să ofere o autonomie de 700 de kilometri și va veni echipat cu un pilot automat de nivelul 3, pentru autostrăzi cu viteze de până la 130km/h, cu opțiunea de a trece le nivelul 4 și 5 în condiții limitate.

[Wired]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button