Auto

BMW a introdus abonamentul pentru încălzire în scaune

Tu ți-ai cumpărat DLC-ul pentru geamuri electrice?!

Câteodată scriu niște titluri care aproape mă păcălesc c-am ajuns pe Times New Roman, dar și în cazul acestui articol titlul ales este cât se poate de corect. BMW a prezentat abonamentul pentru încălzire în scaune, chestie despre care am mai vorbit în trecut dar spuneam pe-atunci că decizia poate fi ca o sabie cu două tăișuri, iar succesul stă în prețul acestor abonamente. Iar cel despre care vorbim astăzi se află undeva la mijloc atunci când vorbim despre „se merită sau nu se merită” și cât de morală este această decizie.

Abonamentul poate fi achiziționat în mai multe versiuni: ai odată versiunea lunară care costă 18 dolari, versiunea anuală care costă 180 de dolari, abonamentul pe trei ani care costă 300$ și nu în ultimul rând, îți poți cumpăra pe viață această funcție pentru suma de 415$. Și chiar dacă nu este încă disponibil la scară largă, mai multe publicații din Coreea de Sud au vorbit recent despre lansarea acestui abonament, ceea ce înseamnă că BMW testează întâi apele, ca mai apoi să ia o decizie referitoare la o lansare la nivel global.

BMW abonamente extraopțiuni

BMW oferă o selecție variată de abonamente

Dar abonamentul pentru încălzirea în scaune nu este singurul pe care producătorul auto german îl pune la dispoziția clienților săi. Dacă îți cumperi o mașină BMW, s-ar putea să fii interesat și de funcții precum Driving Assistant Plus care servește ca și pilot automat pentru acele drumuri lungi și drepte în care vrei să menții o viteză constantă. Ori îți poți cumpăra abonamentul IconicSounds Sport, cu ajutorul căruia să îți faci mașina să sune mult mai agresiv prin intermediul boxelor. Sau poți să cumperi extraopțiunea care te avertizează cu privire la camerele de trafic și radarele fixe pe care le întâlnești în călătoriile tale.

Acum dacă mă întrebați pe mine și ați citit până aici pe tonul ironic pe care am gândit eu aceste cuvinte, veți înțelege foarte repede că mi se pare o idee de-a dreptul tâmpită. Însă merită să le dăm celor de la BMW o bilă albă, întrucât prețurile sunt mai mici decât m-aș fi așteptat. Da, este aiurea ca pe o mașină de peste 50.000 de euro să nu ai încălzire în scaune, dar dacă ai suma asta, sigur poți scoate și 415$ pentru abonamentul pe viață la această extraopțiune foarte utilă în perioadele reci.

Răul a fost deja făcut în punctul ăsta, așa că următoarea mișcare logică este să urmărim cum va reacționa scena de hacking la treaba asta. Oare vom putea să descărcăm de pe torrenți DLC-urile pentru BMW-ul cumpărat de la o bătrânică din Germania și să le instalăm cu stick-ul USB?! Om trăi și-om vedea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button