Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Blue Screen of Death revine pe Windows 11

Lansarea lui Windows 11 nu a fost lipsită de neajunsuri, însă Microsoft lucrează intensiv la rezolvarea tuturor problemelor pe care utilizatorii noului sistem de operare le întâmpină. Cea mai nouă actualizare aduce însă o schimbare neașteptată: BSOD (Blue Screen of Death) revine și înlocuiește noul ecran negru.

Windows 11 BSOD Blue Black Screen of DeathCu o istorie care datează încă de pe vremea lui Windows 1.0, ecranul Blue Screen of Death a fost o parte din experiența de utilizare a unui PC. Fie că ne place sau nu, fiecare am avut cel puțin o dată ocazia să rămânem fără cuvinte sau idei în fața unui ecran albastru care ne semnala că ceva nu merge bine. Odată cu Windows 11, vechiul ecran a dispărut și a fost înlocuit cu Black Screen of Death. Această schimbare pare însă că nu a picat bine, astfel a fost readus in peisaj un prieten vechi.

Am făcut recent trecerea la Windows 11 pe calculatoarele din birou și pe sistemele personale, iar experiența a fost ok. Da, are mici neajunsuri, însă performanța nu s-a înrăutățit (așa cum spuneau unii) și trebuie să recunosc că noul design a reușit să mă cucerească. Voi ați încercat noul sistem de operare? Dacă da, ce probleme majore ați întâmpinat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button