Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Blue Screen of Death va deveni negru odată cu Windows 11

Blue Screen of Death este deja o parte integrală a experienței de Windows, iar unii se întâlnesc cu această eroare mai des decât și-ar dori. Chiar și așa, majoritatea utilizatorilor sunt familiari cu acest ecran de eroare și cu cât a evoluat, a devenit mai puțin înfricoșător. Doar că odată cu Windows 11, litera „B” din BSOD se va referi la Black (negru).

Asta este prima mare schimbare pe care Microsoft o aduce ecranului Blue Screen of Death, după ce în 2012 i-a adăugat emoticonul trist, iar în 2016 a introdus codul QR pentru căutarea mai rapidă a erorii care a cauzat apariția ecranului. În acest fel, producătorul a simplificat procesul de diagnosticare, făcând întreg procesul ceva mai simplu și prietenos comparativ cu modul în care arăta acest ecran la introducerea sa în Windows 3.0.

Windows 11 își schimbă părul, dar năravul ba

Windows 11 BSOD Blue Black Screen of DeathDe această dată schimbarea este strict estetică. Microsoft a făcut Blue Screen of Death de culoare neagră pentru a-l potrivi cu ecranele de logon și shutdown din Windows 11. Emoticonul trist rămâne acolo, alături de informațiile referitoare la ce a mers prost și codul QR pentru investigare rapidă. Și cred că negrul se potrivește perfect aici, mai ales când luăm în considerare faptul că era să primim un Green Screen of Death, pe care membrii Insider l-au întâlnit în versiunile de test ale sistemului de operare.

Microsoft nu a oferit o explicație pentru schimbarea culorii din ecranul Blue Screen of Death, dar în punctul ăsta nici nu este nevoie. Windows 11 a promis o schimbare masivă pe zona de aspect și uite-o că a venit. Nu doar meniurile sistemului sunt schimbate, ci s-a dus atât de departe încât a adus schimbări și unor ecrane pe care le vedem doar odată la cine știe cât timp, iar asta arată că Microsoft chiar a investit ceva timp în noul sistem.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button