GamingPC&Consoles

Bloodborne ar putea primi versiune de PS5 și portare pentru PC în această toamnă

Persoanele cu înclinații masochiste probabil că încă speră ca Bloodborne să își facă de cap și cu pasta termoconductoare a procesorului de la PC, pentru că prea mult au fost răfățați posesorii de PlayStation. Iar cum leakerii încep să capete credibilitate din ce în ce mai repede și să se sincronizeze aproape mistic și telepatic cu sursele oficiale, curioșii încep și ei să-și formeze niște așteptări și, vorba aceea, „să ia de bun” ceea ce mai scapă din când în când pe net. Iar obiectul acestei scăpări este fix copilul de suflet al celor de la FromSoftware.

Probabil că ați auzit, măcar în treacăt, de CrazyLeaksOnATrain. Respectivul a prezis versiuni de PC pentru mai multe jocuri PS Exclusive, începând cu Days Gone în iunie. Consultându-se cu marele consiliu al bârfelor de pe Internet, leakerul a decis să împărtășească și cu noi faptul că Bloodborne va sosi atât pe PS5, cât și pe PC, lăsând de înțeles  că cele două versiuni vor vedea lumina zilei toamna aceasta, mai exact în septembrie.

Îmi mai trebuie doar Bloodborne ca să pot da liniștit ortul popii

După cum spune englezul, ar fi cel mai bine să luăm afirmația aceasta cu o grăunță de sare, pentru că nu există momentan nicio dovadă sau vreun indiciu care să ateste câtuși de puțin veridicitatea afirmației. Dar cum omul este din născare o ființă plină de speranță, să pornim din start pe cala pesimismului sau a face pe Toma Necredinciosul ar însemna să ne facem nouă înșine un defavor. Este interesant de observat și ideea de remaster, postarea indicând o posibilă versiune îmbunătățită pentru hardware-ul next-gen, care aproape sigur va debloca acel framerate care i-a traumatizat pe toți vânătorii din Yharnam.

Se pune de o furtună, o furtună din care mulți speră că Sony va ieși cu mintea ceva mai limpede și că ne va oferi portări pentru PC ale jocurilor PS Exclusive. Dacă Horizon: Zero Dawn a putut face pasul acesta, iar Days Gone este atât de aproape de lansarea sa pe Steam, de ce n-ar putea și Bloodborne și God of War…?

 

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button