GamingPC&ConsolesTech&IT

Blizzard lucrează la Overwatch 2

Se pare ca cei de la Blizzard lucrează la o continuare a jocului Overwatch, potrivit unei informații lansate de cei de la Kotaku. Deși oficial nu a fost anunțat încă nimic, vestea provine din surse anonime care au dezvăluit pentru Kotaku că Overwatch 2 este în curs de dezvoltare și se așteaptă să fie anunțat la Blizzcon 2019, în noiembrie.

Nu sunt prea multe de spus pe această temă, dar sursele au afirmat, de asemenea, că Overwatch 2 ar include un mod PvE similar cu cel din Left 4 Dead. Ce înseamnă asta, de fapt, poate ghici oricine, dar luând în considerare popularitatea evenimentelor sezoniere din Overwatch, care prezintă frecvent moduri speciale de joc PvE, nu e chiar atât de surprinzător. La urma urmei, Overwatch era inițial presupus a fi un MMO înainte ca Blizzard să renunțe la acest proiect și să-l transforme într-un shooter competitiv. Blizzard s-ar putea să se întoarcă încet spre aceste rădăcini, accentuând stilul PvE.

Ce efecte va avea acest lucru pe scena competitivă a jocului Overwatch este greu de spus. În mod tipic, competițiile cu jocuri esport, cum ar fi League of Legends și Rainbow Six Siege, nu primesc continuări pentru a ține jucătorii împreună sub o singură umbrelă. Vorbind celor de la Daily Star, directorul de brand Ubisoft, Alexandre Remy, a dezvăluit recent că, în loc să facă o continuare a jocului Rainbow Six Siege ar fi mai simplu să-l porteze pe consolele de generație următoare.

Motivul din spatele acestui lucru este că nu vrem să ne separăm comunitatea între diferitele platforme. Într-o lume ideală de mâine, ne-ar plăcea ca jucătorii de pe fiecare platformă să poată juca împreună. Ne apropiem de generația următoare cu același spirit.

Dar dacă Blizzard va face într-adevăr Overwatch 2, asta înseamnă că toată lumea va trebui să treacă la noua versiune a jocului în momentul în care va fi lansată sau să rămână în urmă folosind vechea versiune. Ce înseamnă acest lucru pentru toate skinurile și cosmeticele pe care le-ați plătit și le-ați câștigat este greu de spus.

Aceste informații vin pe spatele unor alte surse de știri surprinzătoare, de asemenea, acoperite în articolul celor de la Kotaku, care afirmă că Blizzard a anulat recent un first-person shooter Starcraft, dezvoltat aproximativ doi ani, pentru a-și concentra eforturile pe Diablo 4 și pe acest Overwatch 2.

Pentru a vedea dacă zvonurile se confirmă, dar și pentru mai multe detalii, trebuie să așteptăm până la ediția de anul acesta a Blizzcon.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button