GamingȘtiri IT

Blizzard lucrează la multiple proiecte Diablo

Blizzard a anunțat câteva noutăți pe Twitter / Facebook cu privire la seria Diablo. Pe lângă faptul că au confirmat că vor continua să folosească sezoane tematice pe viitor pentru jocul actual, managerul comunității Brandy Camel a declarat într-un videoclip că Blizzard lucrează în prezent la mai multe proiecte Diablo.

Fierăriile de aici de la Blizzard ard fierbinți și avem mai multe proiecte Diablo în lucru. Unele dintre ele vor dura mai mult decât altele, dar s-ar putea să avem câteva lucruri pe care să vi arătăm mai târziu în acest an.

Acestea sunt toate informațiile noi pe care le avem, dar acesta nu este primul indiciu pe care l-am văzut că Blizzard lucrează la noi jocuri ale seriei. Câteva locuri de muncă au apărut pe site-ul companiei acum ceva timp în decursul acestui an. Listarea a spus că este pentru un „joc Diablo neanunțat”. Dacă e însă vorba despre o continuare completă a ultimului joc sau altceva care nu se leagă de seria principală, acest lucru nu a fost precizat.

Au mai existat zvonuri cum că cel mai nou joc din serie ar fi în curs de dezvoltare pentru Nintendo Switch, deși Blizzard a negat acest lucru, spunând „Putem să vă asigurăm că nu suntem atât de inteligenți„.

În ceea ce privește Diablo III, al 14-lea sezon s-a bazat pe tema lăcomiei. Ca atare, numărul de Treasure Goblin s-a dublat, așa că, atunci când un Goblin ar apărea în mod normal, acum apar doi, dublând cantitatea de loot pe care jucătorii l-ar putea colecta dacă ar fi suficient de rapizi încât să-i omoare pe amândoi. Potrivit lui Camel, sezoanele viitoare vor fi de asemenea tematice.

Probabil vom afla mai multe la BlizzCon, care probabil se va desfășura pe 2 noiembrie.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button