GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Blizzard lucrează la un nou proiect Diablo

Un proiect Diablo care nu a mai fost anunțat până acum este în curs de dezvoltare, a dezvăluit Blizzard. O listă de locuri de muncă disponibile pe site-ul companiei confirmă asta, deși – aceasta fiind o postare de locuri de muncă și nu un anunț oficial – nu există nicio informație reală despre la ce am putea să ne așteptăm.

Postul disponibil este pentru un dungeon artist pentru franciza Diablo, dar jocul este listat ca fiind un „proiect neanunțat”. Descrierea explică în mod clar că cel care va ocupa această poziție va lucra la ceva nou:

Minionii iadului sunt din ce în ce mai puternici … Lucrăm la un nou proiect Diablo neanunțat.

Restul postării nu oferă și alte detalii, deși se pare că acest nou proiect nu se va abate dramatic de la tipul clasic de joc Diablo. Descrierea postului afirmă următoarele:

Candidatul ideal se descurcă bine într-un mediu împreună cu alți colegi care sunt pasionați să lucreze la lumea gotică întunecată a lui Diablo, să facă jocuri minunate, să ucidă milioane de monștri și să obțină recompense.

Blizzard nu a anunțat niciun joc nou din seria Diablo până în prezent, deși nu este primul job disponibil care să sugereze că un nou titlu ar putea fi în curs de dezvoltare. Indiferent dacă acest nou proiect este un succesor complet nou, cum ar fi Diablo 4, sau orice altceva, rămâne de văzut. Dar, ținând cont de actualizările relativ minore pe care le-a primit Diablo III în ultima vreme în ceea ce privește conținutul (în afară de DLC-ul Rise of the Necromancer), fanii speră că se lucrează la ceva cu totul nou.

Nu există indicii despre momentul în care vom auzi detalii oficiale despre proiect. E3 2018 este foarte aproape, dar nu a existat niciun zvon care ar putea indica că studioul intenționează să facă un anunț nou în cadrul acestui eveniment. Dacă e să aflăm ceva anul acesta despre noul proiect, mai multe șanse avem ca acest lucru să se întâmple în cadrul conferinței BlizzCon, la toamnă. Vă vom ține la curent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button