Gaming

Blizzard vor dezvălui primul joc pentru mobil din franciza Warcraft

Autor: Matei Pană

Blizzard au anunțat ieri, pe Twitter, faptul că vor susține un livestream pe data de 3 mai pe Reveal.Blizzard.com, în care vor da detalii despre noul joc Warcraft, care va fi pentru telefonul mobil. Deși am spus “Warcraft”, nu m-am referit neapărat la partea aceea a francizei. Încă nu știm ce fel de joc va fi sau ce mecanici va avea, știm doar că se va afla în universul Warcraft, deci va urma să aflăm dacă va fi un RPG, un joc de strategie sau ceva complet nou.

După aproape două decenii, se pare că Blizzard încă sunt hotărâți să lucreze în continuare la content pentru această serie. Ultima expansiune din WoW a fost anunțată luna aceasta, în viitorul apropiat urmând să se adauge o nouă rasă și posibilitatea de a călări dragoni

Se pare că logo-ul jocului este format dintr-un gear străpuns de un fulger. Probabil ca această să fie o referință la Gadgetzan și goblini, și mi-ar plăcea să am dreptate, pentru că pentru mine a fost o parte interesantă din lumea World of Warcraft. Nu mai este mult până vine ziua de 3 mai și vom afla.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button