GamingPC&ConsolesTech&IT

Blizzard a lansat un nou scurt-metraj cu Overwatch și anunță o hartă nou

La sfârșitul acestei săptămâni aveți parte de o promoție gratuită din nou cu Overwatch. Probabil vă întrebați cu ce ocazie a făcut Blizzard asta. Eh, acum știm.

La Gamescom compania a dezvăluit două lucruri foarte interesante pentru jucătorii de Overwatch. Pe de o parte, avem un nou scurt-metraj animat, care de această dată are în rolul principal personajul D.Va. Jucătoarea profesionistă de Starcraft (știu că povestea de fundal tot schimbă acest element de la o zi la alta) transformată într-o luptătoare de elită împotriva invaziei Omnice.

Acest film poate că nu este la fel de „artistic” precum cel al lui Bastion, acela încă fiind considerat de mulți ca fiind excepțional, dar arată că Blizzard are priceperea și resursele necesare să facă așa ceva frecvent. Aproape că te face să te întrebi de ce nu încep să lucreze la un film în toată regula.

Alături de acest clip nou a fost prezentată și o hartă adițională pentru Overwatch. Aceasta este Busan, orașul pe care D.Va îl apără în clipul de mai sus. Această hartă este acum disponibilă pe serverul public de testare și vă oferă ocazia să vedeți pe unde stă eroina mecanizată atunci când nu îi explodează robotul în centrul echipei inamice.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button