GamingPC&ConsolesTech&IT

Urmează un nou weekend gratuit de Overwatch

Fiind un joc buy-to-play, Overwatch mereu a avut acea barieră financiară care i-a ținut pe unii jucători la distanță. Pentru cei care încă nu l-au cumpărat, Blizzard intenționează să-i ispitească cu un weekend prelungit de joc gratuit în viitorul apropiat.

Între 23 și 27 august, oricine poate accesa Overwatch pe PC, PlayStation 4 și Xbox One și se poate bucura de acesta fără restricții pe durata evenimentului. Este un moment bun să se întâmple acest lucru, că tot sunt promoții de vară la tot pasul, plus că evenimentul pare să se alinieze frumos cu Gamescom, la care Blizzard va fi prezent. Și da, progresul realizat în acest weekend gratuit se va păstra dacă decideți să cumpărați jocul după aceea.

Studioul a declarat:

Pentru acest weekend gratuit, oferim lista completă a lui Overwatch cu 28 de eroi – împreună cu recent lansatul Wrecking Ball – și 18 hărți disponibile pentru a juca într-o varietate de moduri, inclusiv Quick Play, Custom Games și Arcade.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button