GamingRSS PaginaDeMedia

Black Myth Wukong are un trailer nou, iar DLSS-ul acestuia în Unreal Engine 5 este ceva de vis

Tocmai ce vorbeam despre piața de jocuri din China și despre cum studiourile chinezești au pus osul la treabă pentru a profita din plin de hardware-ul current gen. Coincidența a făcut ca cei de la Game Science să lanseze în urmă cu câteva ore un trailer măricel pentru Black Myth Wukong, un titlu action adventure care ar gâdila simțurile oricărui obsedat de Dark Souls și de niscaiva cultură orientală.

Partea cea mai interesantă se leagă însă de puterea motorului grafic din spatele jocului. Trailerul de 12 minute aduce laolaltă secvențe in-game, modelate în totalitate în noul Unreal Engine 5.  În plus, Black Myth Wukong este primul joc dezvoltat în UE5 care dispune de tehnologia DLSS a celor de la NVIDIA.

Povestea jocului este inspirată de celebra scriere Journey To The West, un nume important în literatură, iar Black Myth Wukong transpune aventurile călugărului într-un titlu action RPG plin de personaje extravagante și locații diverse. Din secvențele prezentate regăsim clar reminescențe ale Treimii Dark Souls – Bloodborne – Sekiro, sau poate că este doar o nouă modă adoptată de către cei obișnuiți cu jocurile ceva mai… Challenging.

Indiferent de adevărata perspectivă, trailerul este încântător și ne demonstrează cât de mult au avansat tehnologiile. Avem o nouă versiune a celui mai popular motor grafic din industrie, ajutat de DLLS și de o mână de oameni care sigur știu ce fac. Black Myth Wukong are ca dată de lansare orientativă anul 2023 și sunt curios să văd ce anume va aduce nou la masa jocurilor de acest tip.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button