BLACK FRIDAYGamingRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri sunt în oferta PlayStation de Black Friday 2021?

Ce mai Black Friday am avut în 2021! Amenzi peste amenzi, o mulțime de non-oferte și mai multă gălăgie decât fapte. Însă mai există și câte un magazin în care reducerile sunt reale și ai șansa de a împușca câte un chilipir. Este și cazul lui PlayStation Store, iar după campania de anul trecut, compania japoneză revine cu o continuare pe măsură, mai ales că PlayStation 5-ul a ajuns pe la mai mulți oameni în acest punct și jocurile s-au mai înmulțit.

Anul acesta, reducerile PlayStation de Black Friday includ atât jocuri abia apărute care au suferit reduceri simțitoare, fie titluri mai vechi pe care unii poate nu ați apucat să le jucați încă. Am trecut prin lista de reduceri și am hotărât să vă aduc un mic tabel cu ofertele care mi-au atras atenția. Pentru a face mai ușoară navigarea, am inclus trei categorii în tabel: prețul pentru PlayStation 4 și prețul pentru PlayStation 5. Dacă vă interesează un joc anume, doar faceți click pe preț și veți fi trimiși direct spre pagina magazinului.

Produs Preț PlayStation 4 Preț PlayStation 5
FIFA 22 203.94 RON 272.93 RON
Far Cry 6 Standard Edition 237.93 RON 237.93 RON
NBA 2K22 169.55 RON 177.45 RON
Back 4 Blood: Standard Edition 237.93 RON 237.93 RON
Ghost of Tsushima: Director’s Cut 241.32 RON 284.92 RON
Deathloop 169.95 RON
Resident Evil Village 146.15 RON 146.15 RON
The Last of Us Part II 94.95 RON
Demon’s Souls 235.53 RON
Assassin’s Creed Valhalla 169.95 RON 169.95 RON
Cyberpunk 2077 119.95 RON
Grand Theft Auto V: Premium Edition 69.25 RON
Red Dead Redemption 2 115.96 RON
Mafia: The Definitive Edition 89.95 RON

De Black Friday ai reduceri și pentru PlayStation Plus

Dacă tot sunt atâtea jocuri la ofertă, poate aveți nevoie și de un abonament PlayStation Plus. Așa că producătorul japonez i-a aplicat și acestuia o reducere de 33% pentru varianta de 12 luni. În acest fel, veți plăti doar 179.30 RON pentru un abonament pe un an la serviciile online. Dacă sunteți fanii cumpărăturilor fizice, aveți aceeași ofertă și la Altex, deci aveți de unde alege. Pentru mine a picat foarte prost pentru că abia ce mi-am reînnoit abonamentul pe 3 luni și am dat 100 de lei. Upsi!

Iar ca și recomandări personale, reducerea de 50% pentru Deathloop îl face un chilipir, mai ales că vorbim despre un joc care mi-a forțat mâna să-i acord un 10 în review și se bate la titlul de Game of the Year în cadrul The Game Awards 2021. Iar dacă Left 4 Dead a fost pe gustul vostru, reducerea aplicată lui Back 4 Blood ar trebui să fie un stimul numai bun pentru a cumpără urmașul de suflet al seriei cu zombie publicată de Valve.

În tabelul de mai sus am inclus jocuri care mi-au atras atenția, însă oferta de Black Friday a celor de la PlayStation nu se limitează doar la cele câteva titluri din tabelul meu. Dacă vreți să aruncați o privire peste toate reducerile, v-am lăsat link-urile mai jos:

 

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button