ȘtiriTech&IT

5 motive să alegi un telefon recondiționat de pe Flip.ro de Black Friday (P)

Se apropie Black Friday, cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, mai ales pentru cei care vor să achiziționeze electronice. Flip.ro, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor, pe care le reintroduc pe piață ca noi, a pregătit peste 14.000 de produse pentru campania Black Friday ce se va desfășura între 9 și 12 noiembrie.

Mulți așteaptă Black Friday pentru reducerile consistente la produse noi, mai ales telefoane, însă Flip.ro oferă și mai mult – atât soluții mai prietenoase cu bugetul, cât și cu mediul. În plus, iată principalele 5 motive pentru care să alegi un telefon recondiționat anul acesta:

Reduceri mari la prețuri deja mici

Prețurile pornesc de la 99 de lei pentru modele selectate de iPhone. Reducerile vor fi de până la 800 de lei, iar ofertele disponibile includ:

  • iPhone 12 Pro 64GB Foarte Bun la 2499.99 lei (reducere de 500 de lei);
  • iPhone 13 Pro Max 128GB Foarte Bun la 3999.99 lei (reducere de 370 de lei);
  • iPhone 11 64GB Foarte Bun la 1499.99 lei (reducere de 340 de lei);
  • iPhone 12 mini 64GB Foarte Bun la 1699.99 lei (reducere de 300 de lei).

Telefoane verificate prin 67 de teste de calitate

Când un telefon ajunge la Flip, acesta trece printr-un proces riguros de evaluare și verificare. După recepția coletelor și despachetare, telefoanele sunt înregistrate în sistem și transmise către departamentele avizate pentru a fi testate hardware & software. Înainte de inspecția tehnică, ne asigurăm de ștergerea completă a datelor de pe telefoanele vândute de clienți sau companii, utilizând un program autorizat, certificat ISO 17065. Telefoanele sunt evaluate apoi cu ajutorul a 67 de teste de calitate, atât hardware, cât și software. Verificăm elemente precum difuzor, microfon, cameră foto, display, baterie și multe altele.

Flip.ro

Dacă este nevoie ca anumite componente să fie reparate sau înlocuite, telefoanele ajung în service, de unde pleacă ca noi. Apoi, trec din nou printr-un proces de Quality Control, pentru a ne asigura că fiecare telefon performează la aceeași parametri ca unul nou.

Poți alege dintre 4 categorii estetice

După inspecția tehnică, telefoanele sunt igienizate și trec printr-un proces de evaluare estetică, fiind clasificate în 4 categorii, în funcție de zgârieturi sau alte imperfecțiuni estetice: Ca Nou, Excelent, Foarte Bun, Bun.

Poți alege dintre aceste categorii în funcție de preferințe, dar și de bugetul disponibil. Categoriile se referă doar la condiția estetică a telefonului, performanța tehnică fiind similară telefoanelor noi.

Apoi fiecare telefon este fotografiat și urcat pe site – pozele de pe Flip.ro sunt pozele fiecărui telefon în parte, realizate de specialiști în service-ul nostru. Așa ești sigur că primești fix ceea ce ai ales de pe site!

Funcționează la fel de bine ca cele noi și au beneficii similare

Peste 100 de specialiști lucrează în service-ul Flip, și se asigură că fiecare telefon funcționează la parametri optimi, atât funcționalitățile de software, cât și de hardware, și au aceleași beneficii ca în cazul achiziționării de telefoane noi: experiența de unboxing, livrare rapidă, garanție 2 ani, drept de retur 30 de zile, și o echipă de customer support pregătită să răspundă la orice solicitare din partea clienților.

Toate telefoanele vândute pe Flip au garantat o sănătate a bateriei de peste 85%. În plus, poți alege să adaugi o baterie nouă telefonului pe care vrei să-l cumperi, pentru un cost suplimentar.

Faci o alegere prietenoasă nu doar cu buzunarul, dar și cu planeta

Telefoanele vândute pe Flip.ro au primit o a doua viață după ce au fost recondiționate, contribuind astfel la reducerea cantității de e-waste. Fiecare telefon recondiționat are, în medie, o amprentă de carbon cu 63% mai mică comparativ cu unul nou. În plus, adopți un mod mai responsabil de consum, cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Mai mult decât atât, dacă plănuiești să achiziționezi un telefon recondiționat de Black Friday, nu uita că îl poți vinde pe cel pe care nu îl folosești pe Flip, rapid și în siguranță!

Dacă vrei să fii printre primii care află când începe Black Friday pe Flip.ro, te poți abona aici: https://flip.ro/teasing-black-friday/.

În campania de Black Friday din 2022, în primele 2 minute s-au epuizat cele 106 iPhone SE 16GB (prima generație) disponibile, și în primele 5 minute au fost vândute peste 150 de  telefoane. În primele 12 ore de campanie, pe Flip.ro au fost plasate peste 3000 de comenzi, iar peste 12000 de persoane s-au abonat la newsletter-ul care anunța lansarea oficială a ofertelor.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button