GamingMobileRSS PaginaDeMedia

De parcă nu era de așteptat, Battlefield va ajunge și pe telefoane

Una bucată Fortnite, una bucată PUBG Mobile, una bucată Call of Duty Mobile, una bucată Apex Legends Mobile și, mai nou, una bucată Battlefield care să completeze suita de shootere multiplayer/battle-royale. Nu știu dacă este ceva surprinzător, având în vedere această „rivalitate sprituală” dintre seriile Call of Duty și Battlefield. Dacă de pe telefon se va auzi chemarea datoriei, atunci sigur că aceasta va ajunge și pe câmpul de luptă al celor de la EA și DICE.

Astfel, EA a anunțat faptul că un joc standalone Battlefield va fi lansat în 2022 pentru telefoane. Se menționează că această iterație este complet diferită de seria principală, implicit de viitorul titlu care ar urma să fie lansat la iarnă. Versiunea mobile este dezvoltată de către Industrial Toys, sub îndrumarea DICE, cel din urmă promițând un shooter skill-based cu mecanici variate. Probabil că ar fi cazul ca cei interesați să se orienteze către un telefon cu spațiu mare de stocare și o idee mai puternic, poate-poate un ROG Phone 5, pentru că fenomenul portărilor mobile evoluează pe zi ce trece și oferă tot mai multe jocuri care, vezi doamne, s-au calificat chiar și e-sports în varianta pentru telefoane.

Pe lângă această versiune, EA și DICE au ținut morțiș să ne facă în sâc până la premiera trailerului pentru Battlefield-ul cel nou de pe PC și console. Aparent, ne așteaptă o experiență epică, masivă, practic un adevărat simulator militar cu grafică fancy, bla, bla bla, hardware next-gen, bla, bla. Ce-i drept, hărțile multiplayer vor fi mult mai mari, la fel ca numărul de jucători din meciuri, deci nu pot să spun că nu sunt măcar puțin entuziasmat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button