GamingRSS PaginaDeMedia

Beta-ul pentru Apex Legends Mobile începe de luna aceasta

Apex Legends a devenit un nume respectat în lumea battle-royale. Are un stil ceva mai aparte, oferă combinații interesante de gameplay, iar faptul că poate fi jucat și pe Steam nu a făcut decât să-l propulseze în rândul jocurilor extrem de populare. Și cu asta se nimerește inclusiv varianta pentru Nintendo Switch și cea pentru telefoane. Cea din urmă, Apex Legends Mobile, se află deja în lucru, fiind anunțată încă din 2020.

EA și Respawn Entertainment vor deschide sesiunile de beta pentru Apex Legends Mobile chiar în această lună, luând pe rând câte o selecție de regiuni, până să fie pus la dispoziția publicului larg posesor de Android și iOS. La fel ca PUBG Mobile și Call of Duty Mobile, această versiune de Apex Legends este una distinctă, deci ar trebui să vă luați gândul de la gameplay cross-platform. Mai mult decât atât, Apex Legends mobile va oferi o serie de iteme și cosmetice special concepute pentru această variantă, iar echipa care se ocupă cu acest port colaborează cu departamentul jocului principal pentru a integra o schemă de control intuitivă, avansată și practică pentru telefon, potrivit lui Chad Grenier.

Apex Legends Mobile va urma modelul freemium al fratelui său mai mare. Asta înseamnă că titlul în sine va fi free to play, bazându-se în schimb pe microtranzacții și pe battle passes. Primele regiuni eligibile pentru beta testing sunt Filipine și India,pe Android urmând a se extinde treptat, pentru tot mai mulți jucători, pe ambele sisteme de operare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button