GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 6 ar putea fi dezvăluit în luna mai

După ce am văzut cum EA și DICE au demarat procesul ștergerii oricărei postări de tip „paparazzi” care îndrăznea măcar să aducă detalii despre ceea ce va avea de oferit Battlefield 6. Astfel, informații interesante, de tipul setting-ului și al componentelor single-player și multiplayer, au fost rase de pe fața netului, atât pe Twitter, cât și pe YouTube.

În ciuda războiului dus de EA și DICE (pentru că 2021 este un an foarte intens în ceea ce privește gaming-ul), mici ponturi legate de Battlefield 6 au răsărit din nou, de data aceasta mulțumită lui Jeff Grub de la GamesBeat. Întrebat într-un video (@26:35) despre o posibilă dată în care Battlefield 6 ar putea fi dezvăluit, Grub răspunde ferm și încrezător: luna mai. Cu alte cuvinte, Andrew Wilson, CEO pentru EA, nu ne-a dus de nas luna trecută, atunci când a indicat posibilul reveal în primăvară și lansarea oficială în iarnă.

Battlefield 6 – Countdown to Extinction

Dar (pentru că întotdeauna există și un „dar”) EA nu a spus exact dacă va fi un trailer oarecare sau un full reveal în cadrul unui showcase de zile mari. Aici, părerile sunt impărțite. De regulă, există șansa ca o franciză importantă să-și prezinte noul membru printr-un showcase amănunțit, un walkthrough-surpriză sau ceva de genul. Ori asta ori bagă un teaser de 30 de secunde și un trailer mai măricel la câteva luni după.

Se pare că leak-urile sunt mai bune decât detaliile oficiale prin care oricum fluieră paguba. Chiar și așa, indiferent de ce ne va aștepta odată cu presupusul reveal din luna mai, EA și DICE mai mult ca sigur că vor aduce măcar în treacăt vorba despre ceea ce este nou în Battlefield 6, dacă acesta va avea, într-adevăr, un mod battle-royale (câh!), noua dimensiune a hărților pentru multiplayer (imense, cu și mai mulți playeri, cică) și campania single-player, bat-o vina! Nu în ultimul rând, ar fi frumos din partea EA să ne lămurească dacă Battlefield 6 va fi un titlu destinat exclusiv noii generații de hardware sau dacă va fi compatibil și cu jucăriile last-gen.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button