GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 6 va fi dezvăluit pe 9 iunie

EA și DICE au reușit să pună publicul pe jar după ce au început să șteargă postări referitoare la noul joc din seria Battlefield. Luna trecută, EA s-a pus să anunțe faptul că titlul va fi dezvăluit în iunie, iar astăzi a revenit asupra veștii, însă într-un mod mult mai specific.

Astfel, Battlefield 6 va fi prezentat pe 9 iunie, urmând a fi lansat în această iarnă. Data aceasta se află la trei zile distanță de startul conferinței E3, urmând ca luna iulie să fie rezervată evenimentului EA Play, așa că ne-am putea aștepta la informații suplimentare și atunci.

Potrivit zvonurilor care au supraviețuit pe net, acțiunea din Battlefield 6 ar urma să aibă loc la 10 ani față de prezent, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a alege dacă să lupte pentru Statele Unite sau pentru Rusia, în calitate de mercenari. Totodată, se spune că multiplayer-ul va aduce hărți imense pentru un număr și mai mare de jucători per server

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button