GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 2042 a fost dezvăluit și va urma și un gameplay reveal

Internetul a grăit, iar cel care a împrăștiat primele zvonuri pare că are gura aurită. După ce ne-am luptat pe fronturile din Primul și cel de-al Doilea Război Mondial, EA și DICE au decis că fanii au nevoie de o perspectivă nouă, o gură de aer proaspăt care nu face decât să schimbe setting-ul și să dezlănțuie iureșul.

Noul joc din serie, cu numele oficial de Battlefield 2042, a aterizat sub forma unui trailer de 5 minute, iar rezultatul este un amestec haotic de futurim și pac-pac specific francizei. Până la urmă, în ce alte jocuri mai poți să conduci un ATV de pe acoperișul unui bloc tocmai într-un elicopter?

Battlefield 2042 este un festin vizual

Despre motorul grafic nici nu se mai pune problema. Noua iterație de Frostbite oferă niște rezultate absolut încântătoare, și mă rog la toți zeii să revină moda acelui destructible environment. Pe partea de multiplayer, se spune că pe câmpul de luptă se vor alerga nu mai puțin de 128 de jucători. Ah, da, și leakerii aveau dreptate, chiar vei avea roboței companioni.

Partea cea mai bună este că vom avea parte și de prezentarea gameplay-ului pe 13 iunie, adică în plin E3, care va putea fi urmărit gratuit în întregime. Cu sau fără battle-royale, Battlefield 2042 anunță o furtună în multiplayer, cu toate că mai există suflete rătăcite, ca mine, care sunt curioși mai ales în ceea ce privește campania jocului. Da, țin la story.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button